top of page
_edited.png

OVER SYTSKE

Sytske van ’t Hoff studeerde rechten in Groningen en is werkzaam geweest als belasting adviseur en in het onderwijs. Zij is woonachtig in Rotterdam. 

Zij is beschikbaar voor mediations in Rotterdam en een groot gebied daaromheen. Door middel van het gebruik van flexibele kantoorruimten zijn er altijd mogelijkheden bij u in de buurt.

In de verschillende functies welke Sytske tot op heden heeft uitgevoerd zijn faciliteren en communiceren steeds terugkerende werkzaamheden geweest. Dit geldt voor haar werk als belastingadviseur en in het onderwijs. 

Duidelijkheid, zorgvuldigheid en empathie zijn heel belangrijk voor een goed contact en communicatie met en tussen cliënten. In mijn rol als mediator kan ik een positieve en constructieve bijdrage leveren. 

Naast MfN registermediator is Sytske gespecialiseerd als familiemediator voor zowel scheidingen als nalatenschapskwesties

 

Ik sta ingeschreven in het MfN-register.

Indien van toepassing kan ik voor u gesubsidieerde rechtsbijstand aanvragen.

Referenties 

 

 

 

 

 

 
 

 

http://mfnregister.nl/

 

Ook ben ik aangesloten bij de Rotterdamse Mediation Associatie.

"Dankzij jullie (co-mediation) inzet en kwaliteiten hebben jullie meer helderheid en duidelijkheid kunnen brengen in het familie mysterie. Er is een deal ontstaan op basis waarvan ieder van de kinderen in redelijkheid mee verder kon en kan. De prettige samenwerking met jullie heeft zeker bijgedragen aan het resultaat."

"Dankzij jouw hulp hebben we er met elkaar een mooi afscheid van gemaakt in een hele goede sfeer. Daar zijn we alle drie heel blij mee!"

"Dank je voor je hulp. Denk dat er wel het een en ander is verduidelijkt. Ondanks dat ik niet meteen stond te springen op het traject vind ik het wel heel fijn geweest."

RMA logo
MFN logo
_edited_edited_edited.jpg

Mediation in Rotterdam en omstreken

Beeldmerk_vervolg_Mediationdoc_edited.jp
bottom of page